Billig finansiering af brugt bil

Sammen med en god billig bil kan du hos Autovirke også få billån uden udbetaling. Alle vore biler kan finansieres uden udbetaling fra 498 kr. pr. md. Og du kan blive godkendt mens vi laver registreringsdokumenter til din nye bil, monterer nr. plader m.m.

Hvordan fungere finansiering?

Bilfinansiering eller billån uden udbetaling er når man ikke køber sin bil kontant. Man vælger i stedet at finansiere bilen gennem et lån hos sin bank eller den givne bilforhandler. Finansiering er for folk der enten ikke vil eller kan betale for bilen på en gang. Med vores billige finansiering af brugt bil kan du strække betalingen af din bil over flere år hvis du ønsker det.

Løbetiden på billån uden udbetaling

Som nævnt tidligere kan du ved hjælp af et billån uden udbetaling strække betalingen af din bil ud over flere år hvis du ønsker det. Der er blot nogle vigtige detaljer du bør huske på når du vælger billig finansiering af brugt bil som vejen fremad. Biler taber hurtigt værdi og det er derfor vigtigt, når du bestemmer hvor lang løbetid der skal være på dit lån at det passer til værdiforringelsen af bilen du køber.

Hvornår har jeg brug for et billån uden udbetaling?

Det er selvfølgelig altid præferentielt at kunne betale bilen i et huk. Det er desværre ikke altid realiteten for alle mennesker. Det er normalt folk der har brug for en bil nu og her, som vi ser overveje billig finansiering af brugt bil. F.eks. hvis man lige har fået et job men man mangler en bil, så kan det være en god løsning da man ved at man har penge på vej men man og man har brug for bilen hurtigst muligt.

Har du brug for bilfinansiering kan du gøre det let og hurtigt hos Autovirke. Vi hjælper dig hele vejen og sørger for at du er velinformeret.

HUSK – HOS AUTOVIRKE BETALER DU IKKE LEVERINGSOMKOSTNINGER !