Om Autovirke

Ideen bag Autovirke

Autovirke ApS drives af mig, Henrik Leerskov. Jeg arbejdede tidligere hos en bilforhandler i området, men kom så på at starte Autovirke ApS. Efter at have holdt møde med bank, revisor og samarbejdspartnere startede vi. Jeg var så heldig at få fat i en kollega som jeg kendte fra branchen. Sammen har vi siden fokuseret på, at levere gode billige biler, som vi selv udvælger og opkøber hos faste samarbejdspartnere over det meste af landet.

Sidenhen er Sebastian kommet til. Sebastian er min søn, han hjælper sammen med et par deltidsansatte med at klargøre bilerne, køre dem til syn, montere nr. plader osv. Og så er der Mona, vor bogholder. Hurra for hende, hun holder styr på tal, regninger og alt det papirarbejde der er i en travl hverdag.

Heller ikke hos os kan du få en ”ny” bil til 10-20.000 kr. –Men, Ideen bag Autovirke er, at du som kunde skal kunne få en god billig bil som sagtens kan køre langt endnu og til en lav pris. Denne ide ønskede vi at gøre til et selvstændigt koncept og det er netop det der gør Autovirke ApS til noget særligt.

Hvad enten du er førstegangskøber, har haft mange biler, skal bruge en familiebil eller en bil nr. 2 så har vi bilen til dig !

Henrik Leerskov
Henrik Leerskov Indkøb og Salg 6138 4545 | hl@autovirke.dk

Mail, ring eller mød os når du har tid

Sebastian Leerskov
Sebastian Leerskov Salg og indkøb 3131 1094 | sl@autovirke.dk Jeg startede i Autovirke's klargøringsafdeling. -Hårdt sjovt og lærerigt :-) Efterhånden blev jeg mere og mere interesseret i processerne omkring kunder, samarbejdspartnere osv. Det resulterede i, at jeg fik lov til flere alsidige opgaver i forretningen og et job som trainee. Et spændende job med en alsidig hverdag.
Mona
Mona Oster Regnskab og administration 6138 4545 | info@autovirke.dk Det er mig der holder styr på regnskaber, tal og papir. Og så holder jeg de andre i ørerne når vi har travlt. Jeg har over 20 års erfaring med tal og administration. Mit gode humør siges også at være en af mine gode kompetencer.
Patrick
Patrick Klargøring 6138 4545 | info@autovirke.dk Jeg sørger for at klargøre alle biler inden de bliver sat til salg.
Casper
Casper Salgs assistance og klargøring 6138 4545 | info@autovirke.dk