Sådan gør vi

Her får du bil for alle pengene

Hos Autovirke ApS ligger vi udover at du skal have en god billig bil vægt på, at du også får en god oplevelse når du er hos os. Det er vigtigt for os at sige tingene som de er både når det er noget der er godt, men også når der er noget der er skidt ! Vi er ikke bange for at indrømme at vi ikke kan levere biler der fremtræder som nye til spotpris. Men, vi finder via vore samarbejdspartnere de bedste biler og giver dig altid klar besked om hvad du køber. En god billig bil er en bil hvor du får bil for alle pengene !

En bilhandel her hos Autovirke foregår typisk ved at:

1. Du/i kontakter os og vi aftaler tid for besøg/prøvekørsel
2. Du/i prøvekører bilen, eller de biler du måtte have interesse i
3. Vi får en snak om hvilken bil der passer dig bedst
4. Vi får en generel snak om den konkrete bil
5. Falder du for en af vore biler, laver vi en aftale

Hvis du bestemmer dig for at købe en af vore biler, kan du i de fleste tilfælde få bilen med hjem med det samme. I visse tilfælde kan der dog være noget der skal klargøres inden du tager bilen i brug.

Hos Autovirke er vi aut. nr. pladeoperatører, så vi sørger for alt nødvendigt papirarbejde, forsikring, evt. finansiering og nr. plademontering.

Henrik Leerskov
Henrik Leerskov Indkøb og Salg 6138 4545 | hl@autovirke.dk

Nye biler til salg hver dag. Skynd dig ind og se om vi har bilen til dig.

Finansiering

Sammen med en god billig bil kan du hos Autovirke også få en rigtig god finansiering. Alle vore biler kan købes uden udbetaling fra 498 kr. pr. md. Og du kan blive godkendt mens du drikker en kop kaffe og prøvekører din nye bil.

Nummerplader

Hos Autovirke har vi ingen leveringsomkost. på vore biler. Vi er alligevel gerne behjælpelige med forsikring, finansiering og evt. andet du har behov for omkring dit bilkøb.

Ønsker du din nye bil indregistreret skal den udstyres med nr. plader. Disse købes hos SKAT eller hos synshaller over hele landet for kr. 1.380.- Du kan også købe nr. pladerne her hos os til samme pris, så monterer vi dem behørigt uden omkostning for dig.

Kontakt os

Du er velkommen på telefon og mail de fleste af døgnets timer. -Vi er (næsten) altid klar til en bilsnak! Tlf.: 61 38 45 45 eller info@autovirke.dk.