Ideen bag Autovirke

Autovirke ApS drives af mig, Henrik Leerskov. Jeg arbejdede tidligere hos en bilforhandler i området, men kom så på at starte Autovirke ApS. Efter at have holdt møde med bank, revisor og samarbejdspartnere startede vi. Jeg var så heldig at få fat i en kollega som jeg kendte fra branchen. Sammen har vi siden fokuseret på, at levere gode billige biler, som vi selv udvælger og opkøber hos faste samarbejdspartnere over det meste af landet.

Sidenhen er Sebastian kommet til. Sebastian er min søn, han hjælper sammen med et par deltidsansatte med at klargøre bilerne, køre dem til syn, montere nr. plader osv. Og så er der Mona, vor bogholder. Hurra for hende, hun holder styr på tal, regninger og alt det papirarbejde der er i en travl hverdag.

Heller ikke hos os kan du få en ”ny” bil til 10-20.000 kr. –Men, Ideen bag Autovirke er, at du som kunde skal kunne få en god billig bil som sagtens kan køre langt endnu og til en lav pris. Denne ide ønskede vi at gøre til et selvstændigt koncept og det er netop det der gør Autovirke ApS til noget særligt.

Hvad enten du er førstegangskøber, har haft mange biler, skal bruge en familiebil eller en bil nr. 2 så har vi bilen til dig !

Sebastian Leerskov

Sebastian Leerskov

Indkøb og salg

 1. sl@autovirke.dk
 2. 31 31 10 94
 3. Jeg startede i Autovirke's klargøringsafdeling i 2016. -Hårdt, sjovt og lærerigt! Efterhånden blev jeg meget interesseret i processerne omkring kunder, samarbejdspartnere osv. 
  Det resulterede i et job som trainee. Efter et par år som sådan, er jeg i dag beskæftiget med indkøb, salg og rådgivning af kunder. Jeg hjælper stadig med klargøring og logistik når tiden tillader det. -Vi er jo et lille team der hjælper hinanden, så vi alle får et spændende job og en alsidig hverdag.

Henrik Leerskov

Henrik Leerskov

Indkøb og salg

 1. hl@autovirke.dk
 2. 61 38 45 45
 3. Min alder og evige snak om biler afslører måske at jeg har mange års branche erfaring og stor interesse for biler ?  Kombineret med opfordringer fra venner, bekendte og familie, samt en mulighed for at samarbejde med gode branchefolk, gjorde at jeg i 2015 tog initiativ til etableringen af Autovirke. Konceptet er at levere biler i det lidt billigere segment, som samtidig er driftsikre og præsentable. Det kræver meget arbejde, Men det er samtidig præcist det, der driver os.
   

Mona Risbøl

Mona Risbøl

Bogholderi og administration

 1. info@autovirke.dk
 2. 61 38 45 45
 3. Det er mig der holder styr på regnskaber, tal og papir. Og så holder jeg de andre i ørerne når vi har travlt. Jeg har mere end 20 års erfaring med tal og administration, herunder også med bilbranchen som er underlagt lidt specielle regnskabstermer. Mit gode humør og positive sind siges også at være en af mine gode kompetencer ?

Patrick Thomsen

Patrick Thomsen

Klargøring og logistik

 1. Jeg sørger for at vore biler præsenterer sig ordentligt og at de er saneret og rengjort inden udlevering til ny ejer. Efterhånden har jeg mere end 10 års erfaring. Tidligere arbejdede jeg hos en af de store mærkeimportører, men jeg synes arbejdet her hos Autovirke giver mig  mere frihed og fornøjelse. Selvom det er hårdt og reelt arbejde, er det også hyggeligt og tilfredsstillende at være en del af et godt sammentømret team ?

Micheelle Micheelsen

Micheelle Micheelsen

Trainee

 1. Startede i 2021, drevet af min interesse for at have med kunder og mennesker at gøre. Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke var synderligt interesseret i biler da jeg startede. Men efterhånden har jeg deltaget i alle arbejdsgange og erfaret hvor vigtigt det er at vi leverer og lever op til hvad der forventes af os.
  Jeg er blevet vild med at arbejde med alle de elementer der skal til for at vi kan levere gode billige biler og få smilet frem hos vore kunder ?

Carla - Bad to the bone

Carla - Bad to the bone

Vagt og hyggespreder

 1. Jeg startede i 2020 i Autovirke. Jeg er lækker, uundværlig og mødes altid af kunderne med et smil. Jeg er vild med at køre bil, charmere, spise guf og være en del af dagligdagen her i Autovirke ?