-AT LEVERE GODE BILLIGE BILER OG POSITIVE KØBSOPLEVELSER

Autovirke ApS drives af mig, Henrik Leerskov. Jeg har arbejdet i branchen i mange år og med baggrund i den erfaring startede jeg Autovirke ApS. Jeg var så heldig at have gode kollegaer og venskaber i branchen jeg kunne trække på. Efter at have lavet forretningsplaner, holdt møder med bank og samarbejdspartnere kom vi i gang. Vi har siden fokuseret på, at levere gode billige biler, som vi selv udvælger og opkøber hos samarbejdspartnere over det meste af landet.

Sidenhen er Sebastian min søn, kommet til. Han hjælper sammen med Patrick, Micheelle og Andreas med at klargøre biler, køre dem til syn, montere nr. plader osv. Og så er der Mona! Hurra for hende, hun holder styr på tal, regninger og alt det papirarbejde vi ikke synes er så spændende 😊

Ideen bag Autovirke er, at vi håndplukker biler så du som kunde får en god billig bil som har mange kilometer i sig endnu. Denne ide, kombineret med god service og positiv omgang med kunder har vi gjort til vort koncept. Det er det der gør Autovirke ApS til noget særligt.

Hvad enten du er førstegangskøber, har haft flere biler, skal bruge en familiebil eller en bil nr. 2 så har vi bilen til dig!

Sebastian Leerskov

Sebastian Leerskov

Indkøb og salg

 1. sl@autovirke.dk
 2. 31 31 10 94
 3. Jeg startede i Autovirke's klargøringsafdeling i 2016. -Hårdt, sjovt og lærerigt! Efterhånden blev jeg meget interesseret i processerne omkring kunder, samarbejdspartnere osv. 
  Det resulterede i et job som trainee. Efter et par år som sådan, er jeg i dag beskæftiget med indkøb, salg og rådgivning af kunder. Jeg hjælper stadig med klargøring og logistik når tiden tillader det. -Vi er jo et lille team der hjælper hinanden, så vi alle får et spændende job og en alsidig hverdag.

Henrik Leerskov

Henrik Leerskov

Indkøb og salg

 1. hl@autovirke.dk
 2. 61 38 45 45
 3. Min alder og evige snak om biler afslører måske at jeg har mange års branche erfaring og stor interesse for biler ?  Kombineret med opfordringer fra venner, bekendte og familie, samt en mulighed for at samarbejde med gode branchefolk, gjorde at jeg i 2015 tog initiativ til etableringen af Autovirke. Konceptet er at levere biler i det lidt billigere segment, som samtidig er driftsikre og præsentable. Det kræver meget arbejde, Men det er samtidig præcist det, der driver os.
   

Mona Risbøl

Mona Risbøl

Bogholderi og administration

 1. info@autovirke.dk
 2. 61 38 45 45
 3. Det er mig der holder styr på regnskaber, tal og papir. Og så holder jeg de andre i ørerne når vi har travlt. Jeg har mere end 20 års erfaring med tal og administration, herunder også med bilbranchen som er underlagt lidt specielle regnskabstermer. Mit gode humør og positive sind siges også at være en af mine gode kompetencer.

Patrick Thomsen

Patrick Thomsen

Klargøring og logistik

 1. Jeg sørger for at vore biler præsenterer sig ordentligt og at de er saneret og rengjort inden udlevering til ny ejer. Efterhånden har jeg mere end 10 års erfaring. Tidligere arbejdede jeg hos en af de store mærkeimportører, men jeg synes arbejdet her hos Autovirke giver mig  mere frihed og fornøjelse. Selvom det er hårdt og reelt arbejde, er det også hyggeligt og tilfredsstillende at være en del af et godt sammentømret team.

Micheelle Micheelsen

Micheelle Micheelsen

Trainee

 1. Startede i 2021, drevet af min interesse for at have med kunder og mennesker at gøre. Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke var synderligt interesseret i biler da jeg startede. Men efterhånden har jeg deltaget i alle arbejdsgange og erfaret hvor vigtigt det er at vi leverer og lever op til hvad der forventes af os.
  Jeg er blevet vild med at arbejde med alle de elementer der skal til for at vi kan levere gode billige biler og få smilet frem hos vore kunder.

Carla - Bad to the bone

Carla - Bad to the bone

Vagt og hyggespreder

 1. Jeg startede i 2020 i Autovirke. Jeg er lækker, uundværlig og mødes altid af kunderne med et smil. Jeg er vild med at køre bil, charmere, spise guf og være en del af dagligdagen her i Autovirke.